Alumnibijeenkomst

Online Wageningen Experience Day - zaterdag 2 oktober 2021

Of je al langer of minder lang geleden bent afgestudeerd, je zal altijd een Wageninger voor het leven blijven. Om die reden nodigen we onze alumni uit voor de Wageningen Experience Day op zaterdag 2 oktober 2021.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen
Datum

za 2 oktober 2021

Locatie Orion, gebouwnummer 103

Op zaterdag 2 oktober 2021 vindt de online Wageningen Experience Day plaats, voorheen bekend als de Alumni Open Dag. Met een nieuwe naam en een dag die zowel nationaal als internationaal georienteerd zal zijn, informeren we onze alumni graag over de laatste ontwikkelingen van Wageningen University & Research.

Tijdens het landelijke Weekend van de Wetenschap komen we samen voor een online programma op een digitale campus. In het programma is er speciale aandacht voor jonge alumni, internationale alumni, regiokringen, studiekringen en netwerken en reünisten. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Meer weten over wat je kan verwachten van de Wageningen Experience Day? Bekijk hier de pagina van de Alumni Open Dag in 2020, inclusief een aantal opnames van lezingen en de aftermovie. Hier vind je de pagina van de Alumni Open Dag in 2019, met een sfeerimpressie in de vorm van foto's en een aftermovie.

CODON leden
Bent u oud-CODON lid? Dan vindt er aansluitend op de plenaire onderdelen van deze dag ook nog een CODON Lustrumactiviteit voor u plaats! Kom herinneringen ophalen met elkaar en merk hoe uw studie, studievereniging en het studentenleven zijn geëvolueerd afgelopen jaren. Op LinkedIn kunt u dit event hier vinden. Bent u geïnteresseerd in deze activiteit, vul dan alstublieft dit formulier in.